FAQ
Exporteer prestatie-inzichten
Bryan avatar
Geschreven door Bryan
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Op de rapportages pagina kan je over een geselecteerde periode de prestatie data downloaden per order of per route. Deze gegevens kunnen worden gebruikt om KPI's van orders, routes en of chauffeurs te berekenen.

Importeer data in Excel

Als je de data download krijg je een .CSV bestand om die te openen in Excel moet je de volgende stappen doorlopen.

1. Klik in het menu Bestand op Importeren.

2. Selecteer in het dialoogvenster Importeren de optie voor het type bestand dat u wilt importeren en klik vervolgens op Importeren.

3. Zoek en selecteer in het dialoogvenster Een bestand kiezen het CSV-, HTML of tekstbestand dat u wilt gebruiken als een extern gegevensbereik en klik vervolgens op Gegevens ophalen.

4. Volg de stappen in de wizard Tekst importeren, waarin u kunt opgeven hoe u de tekst wilt verdelen in kolommen (kies hier voor scheiden op komma) en andere opmaakopties. Wanneer u stap 3 van de wizard hebt voltooid, klikt u op Voltooien.

Route data

Hier onder een tabel voor de uitleg van de velden

Stop data

Hier onder een tabel voor de uitleg van de velden