FAQ
Plannen
Meerdere routes tegelijk vrijgeven

Het is mogelijk om meerdere routes in één keer vrij te geven.

Melle Sprenger avatar
Geschreven door Melle Sprenger
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de lijst met routes is het nu mogelijk om meerdere routes (of allemaal) te selecteren en in één keer vrij te geven.

Klik hiervoor op het vakje voor 'Selecteer alle routes'.

Alle routes worden geselecteerd en je kunt nu meerdere routes tegelijk vrijgeven. Je kunt uiteraard in de lijst ook individuele routes aan- en uitzetten, zodat een deel van de routes vrijgegeven wordt.

Na het klikken op 'Vrijgeven' controleert het systeem of er eventueel routes tussen zitten waarbij een of meer stops niet binnen het afgesproken tijdsvenster gehaald worden. Je hebt dan verschillende keuzes:

• Toch alles vrijgeven (soms kan dat gewoon niet anders)

• Alleen de routes waarin alle stops wel op tijd zijn vrijgeven

• Annuleren, geen routes vrijgeven

Als alle geselecteerde routes op tijd zijn worden direct alle routes vrijgegeven.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via de chatfunctie.